Екип

Златка Томева:
Обичам работата си, тя е моето призвание и съм много щастлива, че вече 10 години съм част от най-важните житейски моменти на хората. За мен имотът е само инструмент за реализиране на идея, мечта и цел на хората. Винаги те са били фокуса на работата ми и моето вдъхновение.

Станимир Ставрев:
Това, с което никога не мога да се примиря е работата да бъде свършена непрофесионално. Осъзнавам отговорностите, които поемам и обичам предизвикателствата, защото работя с най-добрите експерти в бранша.

Яна Чалъкова:
Това, в което наистина вярвам, е че всяка работа трябва да се върши със сърце и душа, защото това е единствения начин да се изградиш като професионалист. Най-голямото предизвикателство за мен е да оправдая доверието гласувано ми от моите клиенти и да сключа най-добрата сделка за тях.

Радостина Илиева:
В даден момент от моята работа неизменно влизам в личното пространство на своите клиенти-техния нов Дом, а да пуснеш някого в него означава доверие! А да си участник в избора му означава още по-голямо доверие! Благодаря Ви за това!

Вилия Петрова:
Едно от най-важните и трудни решения в живота на хората, е сделката с недвижима собственост. Осъзнавам огромното доверие, което ми гласуват хората. Отговорността е огромна, за това моята задача е непрекъснато, да се уча и развивам, за да оправдая доверието.

Гергана Петрова:
В работата си, като търговски асистент разбрах, че това което ме прави истински щастлива е да бъда полезна на хората. Аз асистирам на моите колеги, имам отношение и загриженост към всеки един от екипа и клиентите.

Теодора Велкова:
В практиката си като архитект най-любимото ми нещо е възможността да помогна на хората да създадат своя мечтан дом и то в унисон с околната за обитаване среда. По същия начин възприемам и работата си като ваш брокер. Крайната ми цел винаги е удовлетворяващо начало за сбъдването на мечтания ви уют и бъдеща инвестиция!

Нашите брокери

zlati
Златка Томева
Брокер
08899 000 21
DSC04572
Станимир Ставрев
Брокер
0887 21 44 78
DSC04184
Яна Чалъкова
Брокер
0882 07 07 06
DSC04385
Радостина Илиева
Брокер
0888 31 88 03
viliq
Вилия Петрова
Брокер
0899 66 02 21
gergana
Гергана Петрова
Брокер
0882 52 52 50
teodora
Теодора Велкова
Брокер
0889 92 00 33