Тристаен апартамент под наем в кв. Лозенец

🏢 ОФИС ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ 🏢

Предлагаме ви възможността да наемете привлекателен недвижим имот в престижния квартал Лозенец, разположен на улица „Кръстьо Сарафов“. Този просторен и уютен апартамент се намира на четвърти предпоследен етаж в стара тухлена сграда, предлагайки комфорт и функционалност на своите наематели.

 

Апартаментът разполага с площ от 98 квадратни метра, която е разпределена по следния начин: просторна дневна с преходна спалня, втора отделна спалня, две тераси, голяма кухня с трапезария, баня и отделно тоалетна. Всички стаи са обзаведени и оборудвани с необходимите мебели и електроуреди, които ще осигурят вашето удобство и комфорт.

 

Едно от предимствата на този недвижим имот е неговата изключителна локация. Квартал Лозенец е един от най-желаните и престижни райони в София, предлагайки богат избор от удобства и забавления. Разположен в близост до центъра на града, апартаментът ви предлага лесен достъп до различни обществени заведения, магазини, ресторанти и паркове. В близост до него ще откриете и удобен транспорт, осигуряващ бързо и лесно придвижване из града. Метростанция „Европейски съюз“ е само на 5 мин. пешеходно разстояние.

 

Освен това, към апартамента е включено и паркомясто, по този начин вие ще имате собствено място, където да паркирате автомобила си, без да се притеснявате за намирането на свободно паркомясто във външното пространство.

 

Наемната цена за този чудесен апартамент е 1300 лева. Това включва както наема на самия имот, така и паркомястото.

 

За да научите повече за този прекрасен апартамент или да уговорите оглед, моля, свържете се с нас на следния телефонен номер: 0882070706 – Яна Чалъкова

Локация
Лозенец
Тип
Тристаен
Цена
1300 лв.
Номер
187248
IMG-3177
Яна Чалъкова
Брокер
0882 07 07 06
IMG-3177
Яна Чалъкова
Брокер
0882 07 07 06