Препоръки

20840617_10209065790674022_1033943072309025698_n
Светлана Драганова и Живко Жечев

Като клиенти на агенция TSTeam решихме да споделим настроенията си относно няколкомесечните ни контакти със Златка Томева, по повод закупуване на жилище. В нейно лице видяхме невероятен професионализъм и пълна отдаденост към клиента. Тя направи целия процес по закупуване на жилището ни едно приятно преживяване, което премина леко и безпроблемнно. Смятаме, че в лицето на Златка Томева имаме приятел и професионалист, на който можем да разчитаме като на наш представител, който да ни замества и да продължи да ни помага по придобития от нас имот там , където е нeобходимо и е в обсега на възможностите и. Ще се радваме ако разберем, че се създават повече кадри като госпожа Томева както в сферата на вашия бизнес , така и навсякъде, където клиентът има нужда да се почувства обгрижен и защитен.

avatar
Михаела Петру и Виктор Петров

Считам че, бяхме късметлии да попаднем на Яна Чалъкова от TSTeam недвижими имоти, защото тя прояви търпение, изслуша всичките ни коментари и се съобрази с тях. След два месеца, доста разгледани имоти, успяхме да намерим нашето място. При оформянето на документите, Яна беше до нас и ни помагаше, което направи процеса да премине  леко, без напрежение и неясноти, което беше важно за нас.

16836562_10207659462316851_9135569315734770658_o
Радост Цветкова

Мога да кажа само едно за TSTeam и това е: истински Професионалисти.
Само с един кратък и приятен разговор на кафе в офиса, един мейл към нас с обяви и два последващи огледа (вторият май беше по-скоро от наше любопитство) вече бяхме намерили. Най-ценните качества на Златка Томева като професионалист в своята сфера са успешното ръководене на целия процес, умението да води преговори и най-вече отношението към хората. Да, ние бяхме едни от хората, на които не им се даваха пари за посредник. Но това бе само защото не бяхме намерили онзи професионалист, на когото с радост да ги дадем. Злати, пожелавам ти дълги години здраве и успешна работа! Бъди вдъхновена, тъй като съм убедена, че още много хора се нуждаят от твоя професионализъм!

avatar
Пламен Диков

с това писмо искам да изразя голяма благодарност за помощта на TSTeam да си изберем жилище. Сега сме на финалната права – получаване на нотариалния акт и глeдайки назад, без нея, съм сигурен, че нямаше да се справим. Точността, с която идва на уговорените срещи е първото което впечатлява. Но това, в което наистина изпъкна е начина, по който води преговорите със собствениците на избраното жилище. Купуването на жилище е силно емоционално преживяване и ако Златка Томева не беше до нас (мен и съпругата ми) да ни съветва и води, нервите и притесненията щяха да вземат връх.
Златка, още веднъж благодаря.

avatar
Деница Енева и Иван Ружев

Намерихме Яна Чалъкова по препоръка от наш общ приятел. Нейният префисионален опит ни помогна лесно и без усложнения да открием жилището което търсим. Тя прояви лично отношение като се срещна с нас, за да обсъдим какъв тип апартамент търсим да наемем и да определим локацията, която ни би била най-удобна. Благодарим за оказаното внимание, с радост бихме се обърнали отново към Яна за в бъдеще и целият екип на TSTeam.

avatar
Анна Боновска

Имах нужда от жилище в най-кратък период от време и изцяло се доверих на Яна Чалъкова. Когато се видях с нея за пръв път получих отговори на въпросите, които ме интересуваха. Не знаех точно какво искам, но тя със своето интелигентно, ненатрапчиво и уважително мнение ми помогна да направя най-точния избор. Жилището, в което съм в момемта е точно това, което си го представях, дори и повече.  Още веднъж отправям искрените си благодарности за бързата работа и високия професионализъм на Яна Чалъкова.  Радвам се, че и се доверих!

14907649_10208153819311728_5788641903056523237_n
Момчил Нешовски и Цветелина Александрова

Настоящата референция се издава на ТSТeam, в качеството им на брокери на недвижими имоти, в уверение на това, че изпълниха поетия от тях ангажимент по намиране, участие в преговори и сключване на сделка за закупуването на нашия дом.
Г-жа Томева и г-н Ставрев се проявиха като лоялен и надежден партньор и защитиха нашите интереси, като през цялото време поддържаха обратна връзка с нас, относно развитието на сделката, както и с практически съвети относно процесите по кредитиране и успешно сключване на договорите.
Поетите от тях ангажименти бяха професионално и навременно завършени, с което създадоха предпоставка за бързо и успешно приключване на процеса по намиране на подходящото жилище.
Ние, като семейство сме изключително удовлетворени и благодарни на нашите брокери Златка и Станимир, и горещо препоръчваме техните услуги на бъдещи клиенти.

avatar
Силвия Кръстева и Георги Хинков

Искаме да благодарим на Яна Чалъкова (нашата супер брокерка), за това че неотлъчно беше до нас от първия ден до последния. В търсенето на имот, разправии с банки, заради ипотеката, подписване на документи и всичката бумащина изобщо. И как това крехко момиче винаги беше на разположение и с усмивка. Винаги беше с правилния съвет. Всичките тези месеци! Янче, аз и Жоро ти благодарим, че ни помогна  да закупим своя ДОМ.

10155793_1376800519272727_5908096897450513915_n
Мариана Розованова

Радвам се, че имахме възможността да използваме услугите на TSTeam. Много професионализъм и изключителна коректност видяхме във Вашата работа. Златка Томева е изключителен професионалист и невероятен човек. Спечели сърцата ни още от първата среща и създаде в нас усещането, че именно тя е нашия брокер. За нея покупката на апартамент не беше просто самоцел, а процес, който изискваше време и в който тя постави на първо място нашите желания. Друго нямаше значение. Убедени сме, че точно тя е олицетворение на идеалния консултант в областта на недвижимите имоти.

avatar
сем. Звезданови

Работихме с различни големи и малки компании за недвижими имоти, докато накрая приятел ми препоръча Вилия Петрова от TSTeam недвижими имоти. Вилия прояви невероятно човешко и професионално отношение, благодарение на нея бързо и качествено осъществихме успешни сделки надвишаващи многократно очакванията ни. Продадохме имоти доста над цената, която ние  си представяхме. БЛАГОДАРИМ ТИ!!!

13592807_10209787529836110_5708305195099561777_n
Димитър и Александра Харалонови

Имахме невероятния късмет да попаднем на истински професионалисти в областта на недвижимите имоти, а именно Златка Томева и Станимир Ставрев от TSTeam. Във всеки един етап от покупката на имота, от търсенето до самия финал, ние бяхме уверени, спокойни и сигурни в хората, с които бяхме избрали да работим. Имаше доста препятствия в общия ни път и през цялото време те се грижеха да защитят нашия интерес по възможно най-добрия начин, да проверят и най-малкия детайл, да работят безотказно при всички възникнали проблеми. Благодарим ви от сърце! Останете все така човечни и внимателни към своите клиенти!